About us

Learn what make us specials

Welcome to Gorgona Architect&Design

The creation of each new project is a unique history, this is a new vision, a new strategy, a new attitude in deciding the hundreds of questions that arise during the capitalization of the idea.

Our clients are also our business partners. We create correct, long-lasting relationships with our clients, because only the partnership relationship brings revelation and common success, otherwise it is impossible!

We are all down to earth and very easy to talk too. Feel free to get in touch here to discuss your needs.

We like to keep active on social media and you will find our content is continuously updated with last projects.

Presentation of the company

We strive to continually improve what we do, and we also see each project as a new challenge

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Eugeniu Prodan

Arhitect Gorgona, Partener, Director de creație

Eugeniu explorează arhitectura ca un domeniu de activitate aflat la intersecția mai multor discipline. Această atitudine, care a devenit acum o metodologie, îi permite să exploreze noi teritorii în căutarea unei viziuni care implică aspecte sociale, urbane, ecologice și funcționale.

+373 795 10 445
office@gorgona.md

Vladimir Prodan

Architect Gorgona, Fondator, Creative Director

Gorgona a fost fondată de arhitectul Vladimir Prodan. Gorgona a fost fondată de arhitectul Vladimir Prodan. Cu talentul său arhitectural unic, Vladimir se află în spatele a numeroase proiecte de design emblematice și premiate.

+373 691 19 804
office@gorgona.md

Dina Cunev

Architect Gorgona

Dina crede că arhitectura modelează comportamentul. Acest lucru îi influențează întreaga activitate, continuând să exploreze modalități de îmbogățire a vieții oamenilor care locuiesc și lucrează în clădirile noastre și în jurul acestora.

+373 22 54 72 68
office@gorgona.md

Irina Gospodinova

Architect Gorgona

În cele mai bune momente, meseria de arhitect înseamnă că poți contribui la crearea unei societăți ceva mai bune. Irina se concentrează pe ideea simplă de a maximiza numărul de astfel de momente.

+373 22 54 72 68
office@gorgona.md

Rawaa Alamary

Architect Gorgona

O abordare simplă și un limbaj de design clar reprezintă principala motivație a Rawaa. În afară de asta, este o mare pictoriță.

+373 22 54 72 68
office@gorgona.md

Nina Ivanova

Contabil șef Gorgona

Printre responsabilitățile Ninei se numără auditarea documentelor și procedurilor financiare, reconcilierea extraselor bancare și calcularea plăților și declarațiilor fiscale.

+373 22 54 72 68
office@gorgona.md

Irina Shvets

Asistent financiar Gorgona

În prezent, Irina se ocupă de planificarea financiară, dar și de dezvoltarea afacerilor. Ea are acum o responsabilitate extinsă pentru marketing și dezvoltarea strategică a afacerilor pentru Gorgona.

+373 22 54 72 68
office@gorgona.md

Deveniți unul dintre membrii echipei Gorgona

Alăturați-vă echipei noastre

Crearea fiecărui proiect nou este o istorie unică, este o nouă viziune, o nouă strategie, o nouă atitudine în rezolvarea sutelor de întrebări care apar pe parcursul capitalizării ideii.

CV-ul însoțit de portofoliul de lucrări pentru a aplica pentru acest post poate fi trimis la adresa de e-mail: office@gorgona.md
Document